Analiza stila: Jennifer Lawrence

Volimo stil mlade glumice i rado bismo zavirile u njezin ormar!
Vidi originalni članak

Jedna je od najtalentiranijih i najplaćenijih glumica današnjice, no Jennifer Lawrence posebna je i zapažena također i po svom stilu odijevanja. On je zanimljiv iz razloga što mu Jennifer ne pridaje mnogo pozornosti, već je odavno izjavila da neće robovati modnim trendovima i konfekcijskim brojevima. Ipak, na društvenim događanjima ona uvijek zablista, a modni brendovi otimaju se kako bi bila njihovo zaštitno lice. To je uspjelo Dioru pa se vrlo često pojavljuje upravo u njihovim odjevnim kombinacijama.  

Glumica njeguje ženstveni stil i vrlo dobro zna kakvi joj krojevi pristaju. Možemo je vidjeti i u seksepilnim izdanjima, no uvijek zna gdje su granice dobrog ukusa pa to nikad ne prelazi u vulgarni stil. Voli mladenačke kreacije, ne libi se nositi i spajati različite uzorke, a, kao i mnoge poznate dame, često je možemo vidjeti u (sigurnoj) crnoj boji. 

Da nije opterećena izgledom i onime što će o njoj reći modna kritika, pokazala je i na jednoj modnih revija Diora kad se pojavila u trapericama i crnom topu, izdanju koje je pomalo neouobičajeno, s obzirom da na takvim događanjima svi teže što većoj eleganciji i glamuru. Modni portali bili su puni naslova "Jennifer Lawrence na reviju došla u trapericama", no ipak je i za ovaj chic styling dobila brojne pohvale

Bez obzira na to što je vrlo mlada i moda joj nije na popisu prioriteta, Jennifer ima jako istančan modni ukus pa je na crvenom tepihu rijetko možemo vidjeti u pogrešnom izdanju. Najčešće je riječ o haljinama koje naglašavaju struk, toaletama koje elegantno otkrivaju njezine vitke noge ili kombinacijama suknje i topa s primjerenim dekolteom.  

Jennifer voli i trendi modne dodatke pa je možemo vidjeti s vrlo popularnim choker  ogrlicama, elegantnim statement visećim naušnicama na samo jednom uhu i zanimljivim torbicama čime ipak pokazuje da voli popratiti što se događa i u modnom svijetu. 

Njezine su frizure posebna priča. Ne ustručava ih se često mijenjati pa je njezin look varirao od duge valovite, preko boba pa sve do vrlo popularne pixie frizure. Moramo primijetiti kako svaka od tih frizura Jennifer stoje odlično jer naglašavaju njezin djevojački izgled, a ona taj dojam pojačava i uvijek odličnim odabirom šminke nude varijante, prirodan izgled i neutralan make up. Za čistu peticu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".