Analiza stila: Jennifer Aniston

Godine za nju kao da su stale!
Vidi originalni članak

Osim što je poznata po svojoj kosi pa su žene diljem svijeta željele frizuru poput Jennifer Aniston, mnogi uzdišu i za stilom ove poznate glumice. U svojoj 48. godini izgleda sjajno pa može obući gotovo sve što poželi, no ipak je najčešće možemo vidjeti u elegantnim haljinama koje ističu njezinu figuru

I dok u svakodnevnim situacijama ne odustaje od ležernog stila pa najčešće bira široke traperice, udobne majice i praktičnu obuću, na crvenom je tepihu stvorila svoj već prepoznatljiv stil odijevanja. Zna koji joj komadi najbolje pristaju te se uvijek drži već provjerenih kombinacija.  

Iz kombinacija se može vidjeti da je njezina zona sigurnosti i udobnosti zasigurno crna, no često iz nje odstupi i oduševi u nekoj drugoj zagasitoj boji poput bordo, maslinaste ili sive. Nije netko tko će na sebe staviti jarke boje, i mnogo detalja, već preferira jednostavnost i decentnost.  

Njezin su izbor često vrlo jednostavne haljine koje prate liniju tijela, no ne ocrtavaju je te imaju tanke ili su bez naramenica. Unatoč godinama, ne ustručava se pokazati svoja ramena, ruke ili goli struk, a takva joj izdanja stoje odlično jer vrlo dobro zna gdje treba povući granicu.  

Veliku pažnju pridodaje izboru cipela jer upravo one usmjeravaju pozornost prema njezinim lijepo definiranim nogama. Osim na cipele, veliku pozornost stavlja i na modne detalje pa pažljivo odabire nakit i njezin stil svakako ne možemo definirati kao "kičasti". 

Što se tiče njezine šminke, rijetko je možemo vidjeti s prenaglašenim make up-om, već je riječ o laganom smoke eyes-u, neutralnim bojama i prirodnom izgledu.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".