Analiza stila: Ivanka Trump

Kći američkog predsjednika već neko vrijeme slovi kao ikona stila!
Vidi originalni članak

Osim Prve dame SAD-a, Melanije Trump, pod povećalom javnosti nalazi se i njegova kćer Ivanka. Ona, osim svojim modnim brendom, pažnju javnosti plijeni i odjevnim kombinacijama koje su uvijek pomno osmišljene te je nerijetko nazivaju ikonom stila. 

Njezin bi se stil najbolje opisao kao iznimno ženstven i elegantan. Najčešće je možemo vidjeti u raskošnim haljinama i zanimljivim uzorcima, a na gotovo svemu stoji dizajnerski potpis. 

Ne ustručava se nositi jarke boje, ali ni uskočiti u jednoboju kombinaciju od glave do pete. Osim modnog stila, zanimljiva je i njezina beauty rutina - uvijek izgleda besprijekorno, a njezina plava kosa iznimno njegovana. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".