Analiza stila: Gigi Hadid

Manekenka čiji je stil svakodnevna inspiracija
Vidi originalni članak

Ljepota i dobar stil omogućili su Gigi Hadid da u kratkom vremenu postane IT djevojka. Svoju modnu karijeru započela je s 20 godina, a tada je uzdrmala svijet. U tome joj je pomogla i društvena mreža Instagram na kojem svakodnevno servira detalje iz privatnog života milijunima obožavatelja koji je slijede. 

Kad je riječ o crvenom tepihu, njezine su kombinacije minimalističke, glamurozne, elegantne i iznimno efektne. Nikad ne bira klasične krojeve, već u svakom odabiru možemo očekivati stilski pomak koji joj odlično pristaje. Najčešće je možemo vidjeti u dugačkim i pripijenim haljinama koje sjajno ističu njezinu vitku figuru, zahvaljujući kojoj modni dizajneri za njom jednostavno - lude. 

Njezine odjevne kombinacije nisu provokativne, a time se ne mogu pohvaliti neke njezine kolegice, već se nalaze na rubu djevojačke zaigranosti i damske elegancije. Prati trendove, no u njima ostaje vjerna sebi. To je najvidljivije u praćenju njezinih svakodnevnih kombinacija kad je najčešće vidimo u skinny trapericama, zanimljivim tenisicama, cool jaknama i topićima koji otkrivaju njezin savršeno isklesan trbuh.

Osim odjevnih kombinacija, njezina je make up rutina nešto na što se treba ugledati. Među prvima je počela promicati trend raščupanih obrva, udaljavajući se od ideala koji nam je serviran putem "instagramskih" obrva, a najčešće se pojavljuje s raspuštenom i vrlo njegovanom kosom. Sa šminkanjem ne pretjeruje, već je često riječ o jednostavnom smokey eyes-u, a usne nerijetko naglašava crvenim ili ružem boje mesa. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".