Analiza stila: Dakota Johnson

Pedeset nijansi stilske osvještenosti
Vidi originalni članak

Trenutno je možemo gledati u filmskom nastavku "Pedeset nijansi mračniji", a osim ulogom Anastasije Steel, mlada glumica pažnju plijeni i svojim modnim odabirima. Prije glumačke karijere pozirala je kao model u brojnim kampanjama što znači da je izvrsno građena pa joj sve pristaje kao saliveno. 

Njezin se stil ne može opisati u jednoj riječi, već neprestano varira između seksepila i romantičnih outfita, no zajednički nazivnik svih njezinih kombinacija zasigurno je ženstvenost. Za pojavljivanje na crvenom tepihu najradije bira dugačke i rasošne toalete bogatog volumena i zanimljivih uzoraka. Nije se kao mnogo zvijezda odlučila za monokromatski stil, već je možemo vidjeti u cijelom spektru boja, od bež i crne pa sve do crvene. 

Naglasak stavlja na modne detalje pa je nikad nećemo vidjeti bez torbice, komada nakita ili raskošnih dodataka poput mašne. Međutim, to nikad nije pretjerano, već je uvijek riječ o decentnim dodacima koji primjereno podignu cjelokupni styling

Što se tiče stila u privatnom životu, naklonjena je jednostavnosti, casual komadima, vintage predmetima i modnim klasicima. Najčešće je se može vidjeti u lepršavim haljinama boho stila i trapericama visokog struka te jednostavnoj bijeloj majici. 

Ono čime se ističe u moru holivudskih zvijezda je njezina prirodnost i jednostavnost. Svoju smeđu kosu pomno njeguje i ne eksperimentira s frizurama, dok je njezin make up uvijek blag i prirodan pa je najčešće možemo vidjeti s crvenim ružem ili onim boje mesa. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".