Analiza stila: Chiara Ferragni

Od modne blogerice do ikone stila
Vidi originalni članak

Kad je 2009. godine pokrenula blog "The Blonde Salad" vjerojatno nije ni sanjala da će doživjeti ovakvu popularnost i da će je Forbes uvrstiti među najuspješnije ljude u dobi do 30 godina. Počela je studirati pravo, a danas iza sebe ima uspješnu liniju cipela te garderobu i modni utjecaj na kojoj bi joj pozavidjeli i neki mnogo stariji kolege. 

Budući da vodi blog, nerijetko je teško napraviti granicu između njezinog stila i onoga što nosi jer joj je plaćeno kao reklama. Međutim, uvijek se sve vrti između damskog i onog casual koji je upotpunjen s rockerskim detaljima. Često ga možemo definirati i eklektičnim jer spaja nespojive komade, no, rezultat je uvijek izvrstan

Zbog svojeg nevjerojatnog ukusa za modu i utjecaja u toj zahtjevnoj industriji, prva je blogerica koja je dospjela na naslovnicu prestižnog časopisa Vogue, a za nju se bore brojni dizajneri da odjene baš njihovu kreaciju... Kako i ne bi, kad joj sa 1,77 m visine, vitkim nogama i odličnom linijom sve stoji kao da je krojeno po njezinoj mjeri

Nerijetko navodi da joj je modna inspiracija uvijek njezina majka, a ističe i da je njezin stil mješavina svega što je u životu prošla i svega što je okružuje, bilo da se radi o mjestima koja posjećuje, ljudima koje upoznaje ili suradnjama koje je odradila. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".