Analiza stila: Beyoncé

Osim glasom i stasom, ova pjevačica buru podiže i svojim odijevanjem. I hvale je i kude, no sa svime se odlično nosi!
Vidi originalni članak

Beyonce je jedna od javnih osoba koja privlači pažnju svojim stilom, bilo da je riječ o koncertu, druženju s obitelji ili izlasku s prijateljima. Modna joj kritika nije uvijek naklonjena, no jedno je sigurno - zna kako zablistati!

U odijevanju voli biti seksepilna i pokazati svoje obline, a jedna je od onih koje se ne drže izreke "manje je više" pa njezino odijevanje vrlo često izgleda eklektično, no i dalje vrlo stilski usklađeno.

Njezine odjevne kombinacije odišu ženstvenošću. Često je riječ o pripijenim haljinama s dubokim dekolteom ili visokim izrezom uz nogu, no, iako bi na drugima vjerojatno to izgledalo neukusno, pjevačica zna kako to nositi.

Ne ustručava se nositi čipku, kristale, krzno i til pa gotovo svako njezino pojavljivanje u javnosti izgleda vrlo glamurozno i elegantno. Svaku kombinaciju nastoji "smiriti" cipelama pa je najčešće možemo vidjeti u onim klasičnijim.

Jedan od njezinih zaštitnih znakova svakako je frizura. Prošla je kroz različite stilove i nikad je nije bilo strah eksperimentirati. Ipak, moramo priznati da joj raspupštena kosa blagih valova ipak najbolje pristaje jer djeluje najprirodnije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".