Analiza stila: Angelina Jolie

Stil joj je evoluirao od buntovničkog do ženstvenog, a na posljetku se pronašla u klasici.
Vidi originalni članak

Kad bismo stil ove poznate glumice morali opisati u dvije riječi, to bi svakako bilo klasično i monokromatski. Iako je u početku karijere njegovala buntovnički izgled u kojem je dominirala koža, s godinama se smirila pa je danas možemo vidjeti u vrlo ženstvenim i elegantnim kombinacijama. Koliko voli klasiku, pokazuje i njezin izbor cipela jer gotovo uvijek bira salonke u crnoj ili bež boji. 

Najčešće je možemo vidjeti u crnim, sivim ili bijelim izdanjima, a tek za crveni tepih i gala večere bira luksuzne toalete koje su nerijetko imaju metalik odsjaj, sitne kristale ili glamurozne detalje. Također, jedna je od prvih dama koja je pokrenula trend nošenja muških odijela i time je pokazala da se i u takvim kombinacijama može izgledati vrlo ženstveno seksepilno

Pobornica je "no make up" izgleda pa koristi tek puder, a za svečane prilike najčešće bira smokey eyea upravo takve, hladnije i smeđe nijanse odlično pristaju njezinome izgledu. Kosa joj je uvijek isfenirana i njeguje dugačke prirodne valove.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".