Analiza stila: Amal Clooney

Ova odvjetnica oduzima dah gdjegod se pojavi...
Vidi originalni članak

Amal Clooney jedna je od onih žena čiji se svaki korak prati, bilo da je riječ o poslovnom ili privatnom životu. Kao odvjetnica za ljudska prava izgradila je respektabilnu karijeru, no ono što mnoge medije zanima je njezin stil. Poznato je da novac ne podrazumijeva dobar stil, no Amal Clooney izvrsno kombinira najpoznatije i najskuplje svjetske brendove.  

O vrijednosti njezina ormara može se samo nagađati. Prema onome što nosi, vrlo se lako može zaključiti da preferira Gucci, Dolce&Gabbana, Pradu, Proenzu Schouler, CH Carolinu Herreru i Giambattista Vallija.

Ima liniju s kojom može odjenuti doslovno što poželi. Ne libi se nositi kratke haljine koje naglašavaju njezine vitke noge niti one koje naglašavaju fantastičan struk. Često se ističe u moru crnih odijela, a pristaju joj svi stilovi - bez obzira nosi li neke trendovske komade ili one više vintage

Njezin stil odiše elegancijom i ženstvenošću, a trendove uvijek prilagođava vlastitome stilu. Bila zakopčana do grla ili odjevena u haljinu koja pokazuje njezine adute, privlačit će pozornost jer naglasak uvijek stavi na detalje, a to je ključ svakog dobrog stila.  Ono što mnogima prvo upada u oči njezina je kosa. Zahvaljujući redovitoj njezi, izgleda potpuno svilenkasto i odaje dojam uglađenosti

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".