Ana Strizić: Hlače koje rijetko kome stoje, ona nosi s puno stila!

Hlače od vinila pravi su statemen komad u ormaru
Vidi originalni članak

Jubilarni rođendan Cosmopolitana nije propustila ni prekrasna voditeljica Ana Strizić. Ona nas uvijek oduševi svojim jednostavnim, no stylish kombinacijama i pokazuje kako ne treba mnogo da bi se bio primijećen!

Najbolji dokaz tome je njezin outfit za ovaj događaj kad se odlučila za spoj crnog i bijelog. Hrabro je isfurala hlače od vinila koje su istaknule njezinu odličnu liniju. Ovaj statement komad "umirila" je čipkastom bluzom, dok je kod izbora obuće bila jednostavna - s cipelama na vezanje nikad nema greške!

Ana nije eksperimentirala s frizurom i šminkom već se odlučila na prirodan make up i lagane valove u kosi koji joj stoje savršeno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".