Ana Sasso zablistala u sasvim jednostavnoj kombinaciji trapezica i pletene veste, uz dodatak upečatljivih čizama

Ovakva je kombinacija jedna od onih koje odolijevaju prolaznosti trendova, a vječna crvena ima moć osvježiti i najobičniji stajling
Vidi originalni članak

U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski najveći su obožavatelji mogli uživati u hitovima grupe Novi fosili, a u publici je bila i Ana Sasso, bivša misica i popularna "Pipi djevojka" koja u jednostavnom, ali efektnom izdanju nije prošla nezamijećeno.

Anna se na natjecanju za Miss svijeta plasirala među 15 najboljih, nakon što je 1982. pobijedila na izboru za Miss Jugoslavije, a sad je zablistala u svevremenskom izdanju koje odolijeva prolaznosti trendova.

Sasso se na koncertu pojavila u kombinaciji pletene veste i trapezica, a spoj jeansa i neutralne bež nijanse upotpunila je crvenim detaljima koji podignu i najjednostavniju kombinaciju. Izabrala je veliku torbu i čizme koje su pravi "mamac" za poglede, zahvaljujući upečatljivoj crvenoj nijansi te modelu sa špicom i tankom potpeticom. 

Spoj trapezica i obuće s potpeticom vrlo je zahvalan jer ima moć "izdužiti" figuru, a Ani takva kombinacija pristaje kao salivena. Ovakve zvonolike traperice jedan su od onih modela za koji se ne bi svatko odlučio, no izvrstan su izbor kad u kolekciju želite dodati par traperica koji laska figuri. 

Anu Sasso nemamo prilike često vidjeti u javnosti, a prošli je put ukrala pozornost u elegantnoj čipkastoj haljini midi dužine. Tada je pozirala za izložbu "Under Construction - ulična moda pod zagrebačkim skelama". Svaki od aktera izložbe tada je pozirao u svojoj omiljenoj kombinaciji, a bivša misica odabrala je crno od glave do pete i u stajlingu sastavljenom od samo tri komada ukrala pozornost u samom centru Zagreba.

 

Dugo nismo vidjeli ovako cool hlače na zagrebačkoj špici: Prepišite modne ideje ljepotice super stila

Stavite par kapi i miris će vas pratiti cijeli dan: Za ove parfeme kažu da su najdugotrajniji na koži

Sviđaju li vam se traperice kakve nosi zgodna crnka? Ne pristaju svakome, a ona ih baš dobro kombinira!

Koliko često se šišate? Frizeri kažu da postoji dobar razlog zašto treba redovito šišati vrhove

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".