Ana Radišić osvojila nas je osmijehom i super outfitom: 'Oduvijek obožavam sportski stil, sportašica sam u duši'

Naš Goran Čižmešija fotografirao je divnu Anu koja nas uvijek osvoji svojom simpatičnošću i jednostavnim, ali efektnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Ana Radišić jedna je od onih dama čiji stil volimo - bez obzira na to radi li se o privatnoj ili poslovnoj prigodi, lijepa Ana uvijek izgleda jako chic, a u odličnom ljetnom izdanju fotografirao ju je naš Goran Čižmešija još dok su temperature bile prave ljetne. Fotografija je nastala prošlog kolovoza, a super stajling odlična je inspiracija i ovih dana.

- Kombinacije biram prema osjećaju pa sam se danas osjećala u skladu s ovom ležernom kombinacijom. Rimljanke obožavam i ne izuvam se iz njih tijekom cijelog ljeta. Obožavam ravnu obuću, a torba je samo dodatni touch cijeloj kombinaciji - ispričala je producentica, urednica, podcasterica, voditeljica i pravnica.

Ispričala je za Divu da prati trendove, ali im je robuje pa ne nosi mnogo stvari koje su u trendu.

- Oduvijek obožavam sportski stil, sportašica sam u duši pa često u grad izađem u trenirci i tenisicama - ispričala je Ana. 

Ana je odabrala haljinu na vezanje koja se izvrsno može kombinirati i u jesenskim izdanjima, a osim isusovki koje smo ovog ljeta dosta viđali na zagrebačkim ulicama, za oko nam je zapela i njezina torba. Radi se o Saddle modelu s Diorovim potpisom kojeg je popularizirala Carrie Bradshaw još u seriji Seks i grad, a prije nekoliko godina vratila se u još boljem izdanju.

Trendseterice je od tad obožavaju, a Anin odabir bio je efektan crveni model koji je odlično zaokružio cijeli stajling. 

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Kombinacija zgodne stilistice 'pomela' špicu, odvažno nosi komade koje se ne bi svatko usudio
Jednostavnost joj odlično stoji: 'Pratim trendove, a više volim elegantan stil nego nešto sportsko'
Zebrasta haljina izgleda sjajno u kombinaciji s trendi torbom: 'Nikad ne bih odjenula nešto u čemu se ne osjećam udobno'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".