Ana Radišić nosi najpopularniju torbu sezone koju smo obožavali 2000., a cijena joj je paprena

Lijepa voditeljica zna kako ukrasti pozornost kombinacijom klasičnih i trendi komada
Vidi originalni članak

U Rijeci je održano svečano proglašenje nominacija za 27. Porin, a nama je pozornost ukrala voditeljica Ana Radišić koja se pojavila u odjevnoj kombinaciji s trendi prizvukom u koju je odlično uklopila najpopularnije komade ove sezone.

Suknju s volanima kombinirala je sa sakoom pepita uzorka koji nam se ove sezone vratio u velikom stilu, iako je riječ o pravom klasiku među uzorcima koji se baš uvijek može isfurati. Crno-bijelu kombinaciju osvježila je bež čizmama koje neodoljivo podsjećaju na kaubojke, a look je zaokružila najlonkama s uzorkom. 

Početkom ove zime, najlonke s uzorkom postale su omiljeni detalj kojim se može osvježiti i najjednostavniji outfit. Izbor je širok, od cvjetnih motiva, preko klasične čipke pa do zaigranih uzoraka poput pepite, svatko može pronaći nešto za sebe. 

U galeriji pogledajte kako domaće trendseterice nose najlonke s uzorkom:

FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram

Ipak, detalj koji je ukrao najviše pozornosti bila je njezina torba s potpisom luksuznog francuskog brenda Dior. Riječ je o modelu Saddle, omiljenom modelu Carrie iz kultne serije "Seks i grad". Model Saddle bio je apsolutni hit početkom 2000., a 2018. godine vratio se na velika vrata, a njegova popularnost se ne smanjuje. Baš suprotno, svakih nekoliko mjeseci svjedočimo još ljepšim i još zanimljivijim modelima. 

U galeriji pogledajte najzanimljivije i najpopularnije street style kombinacije sa zagrebačkih ulica:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Trendseterice je obožavaju, bez obzira na njihovu vrtoglavo visoku cijenu od 3350 dolara, koliko je potrebno izdvojiti za klasičan crni kožni model, odnosno približno 23 tisuće kuna.

U videu pogledajte što je modna savjetnica i urednica rekla o kombinacijama predsjednika i prve dame:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".