Ana Maria Ricov potpisuje predivne 'matchy' kreacije za ljude i njihove pse

Modom se bavi već oko 20 godina te se profilirala kao autorica minimalističkog, vrlo elegantnog dizajna
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica Ana Maria Ricov, autorica je najljepših kolekcija za ljude i njihove pse, a odnedavno su tu i slične stvari za klince. Modom se bavi već oko 20 godina te se profilirala kao autorica minimalističkog, vrlo elegantnog dizajna. No, u jednom je trenutku shvatila da želi raditi i nešto za svoju irsku setericu Shibu, i tako je nastao novi projekt - Shibesu

- Kolekcija za ljude i pse postala je spontano, jer otkako imam psa, a to je desetak godina, nisam mogla pronaći kaputić za nju. Uvijek bih našla neke mane, od propusnosti tkanine do neadekvatnog kroja i slično - ispričala nam je Ana Maria Ricov. 

Pokrenula je odličnu stvar koja je naišla na super odaziv jer radi se o kabanicama, kaputima i jaknama te odjeći za pse. Svi šećemo svoje voljene pse u raznim uvjetima, stoga trebamo razne robice, a ovdje je riječ o kombinaciji outfita psa i vlasnika. Koristi dobre, nepropusne tkanine te ih podstavlja. Veličine su razne, od jaknica za pekinezere do onih najvećih kao što su doge. 

- Kad sam napravila prvi kaputić za Shibu, shvatila sam da bi bilo super da smo usklađene i tako je to krenulo, da imamo zajednički 'mood' kad smo vani u šetnji - prisjetila se. 

I onda je krenulo to spontano usklađivanje do momenta dok nije došla pandemija.  - U tom trenutku moje standardne kolekcije stale su na pauzu. Zato sam iz te spontane ideje o 'matchy' kombinacijama za ljude i pse odlučila napraviti čitav  brend - ispričala nam je. 

Ljudima se to ubrzo dopalo te je čitava priča ubrzo uzela maha. 

- Dobila sam taj vanjski 'boost' i veliku podršku za razvoj kompletne kolekcije za sve veličine pasa - naglasila je. 

U ponudi ima varijante i za kišu i za snijeg. Smatra da su takve kreacije vrlo zahvalne i zimi nezamjenjive, jer pas može duže biti vani, a kad dođe doma potpuno je suh. 

Ricov je domaća autorica koja za pse radi najstylish kreacije, ali se brine i o 'matchy' outfitu vlasnika i njihove djece. 

U videu pogledajte razgovor s Ana Mariom Ricov za Divu Style:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zna kako se istaknuti stajlingom: Olja Vori sjajno kombinira ljubičaste komade i vječne - šljokice!
Vedrana i Josipa imaju sjajan smisao za modu: 'U novu godinu ulazimo nikad blještavije!
Ukusan novogodišnji recept za kiflice s lješnjacima: Lako se pripremaju i oduševit će svakoga tko ih proba

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".