Ana Maria Ricov bira kaput koji je pravi odmak od klasike, a naglasak stavlja na chic modne dodatke

Za festival Ana Maria je odabrala genijalan višebojni kaput koji je pravi odmak od klasike-
Vidi originalni članak

Ana Maria Ricov osim svojim dizajnima i predivnim kreacijama, oduševljava nas i svojim izdanjima na raznim događajima. Drugačije nije bilo ni na 17. Festivalu tolerancije koji se sinoć održao u Muzeju suvremene umjetnosti.

Za festival Ana Maria je odabrala genijalan višebojni kaput. Riječ je o sjajnom modelu crvene, sive i žute boje koji je pravi odmak od klasike kao što su kaputi crne i bijele boje te u boji devine dlake. Kaput je uparila uz odgovarajući sako crveno-žute boje, ispod kojeg je dodala crnu dolčevitu. 

Naglasak je stavila na modne dodatke pa je stajling zaokružila visećim zlatnim naušnicama te crnom torbicom prebačenom preko tijela koja je imala chic zlatni detalj.

Festivalu se pridružio i stilist te modni dizajner Damir Begović, koji je također oduševio u kombinaciji koja je klasika s odmakom. Tako je crne hlače i bijelu košulju upario uz kaput efektne plave boje. Posebno nam se svidio detalj srebrnog remena te crne kravate koja je povezala cijeli stajling.

Bila je tu i fotografkinja Mara Bratoš koja je zabljesnula u haljini midi dužine tirkizne boje koja je po sebi imala zanimljivi geometrijski print. Kod izbora modnih dodataka držala se klasike, pa outfitu dodala smeđe čizme na visoku petu, remen oko struka te malu crnu torbicu.

Kao i proteklih godina, Festival će publici donijeti selekciju iznimnih i višestruko nagrađivanih dokumentarnih i igranih filmova kratkog i dugog metra, ali i Tolerance Talk rasprave o gorućim društvenim temama.

Filmski programi ove su godine podijeljeni u četiri kategorije: Ugriz Stvarnosti, Spektar, Mali koraci i Samo kratko, a teme kojima će se kroz filmove i popratni program baviti 17. Festival tolerancije su izbjeglištvo, bijeg iz domovine, pitanje identiteta, bulling, žene u patrijarhalnoj sredini i negiranje zločina, genocida i holokausta.

Sve detalje o programu možete pronaći na stranici i na društvenim mrežama Festivala tolerancije. U narednim danima svakako ne propustite i novonominirane filmove za nagradu Oscar: 20 dana u Mariupolju, redatelja Mstylava Chernova, i Savršeni dani, redatelja Wima Wendersa.

Kraljica Letizia genijalno crveno odijelo savršeno 'razbija' s nude dodacima
Zgodna arhitektica nosi najpopularnije čizme ove sezone: 'Volim toplu obuću, u njima sam cijelu zimu'
Srebrna slip suknja i visoke bijele čizme sjajno izgledaju kada se nose uz efektan kaput

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".