Ana i Lidija prijateljice su čiji stil obožavamo: Prisjetili smo se ljetnih izdanja kojima su se istaknule na špici

CiAko nemate ideje što nositi ovih toplih dana, možete se inspirirati kombinacijama koje su prošetale domaće influencerice. Fotografija je nastala prošlog ljeta, no ideje prepisujemo i ove sezone
Vidi originalni članak

Ana Bacinger i Lidija Lešić prijateljice su čiji stil i odjevne kombinacije rado pratimo na društvenim mrežama. U njihovom modnom rječniku, kao i u garderobi, riječ monotono jednostavno ne postoji, a uvijek nas oduševe lepršavim stajlinzima kojima dominiraju upečatljive boje, razigrani krojevi i efektni uzorci.

Prisjetili smo se izdanja kad ih je prošlog ljeta ulovio naš Goran Čižmešija. U njihovim outfitima i ove sezone možete pronaći inspiraciju za tople dane jer one znaju kako se istaknuti u moru sličnih kombinacija. 

Ana Bacinger modna je novinarka i blogerica, a za Divu je tada ispričala:

- Ljeti obožavam kombinezone, praktični su i pravi statement komadu u kojima izgledaš efektno i chic. Kad odjeneš kombinezon, ne treba ti ništa drugo. Imam preko dvadeset njih u gotovo svim bojama i s puno uzoraka. Većinom su dugih nogavica, ali imam i sedam kratkih koji su baš ljetni. 

Lidija Lešić pravnica je, dizajnerica i influencerica o čijem smo stilu mnogo puta pisali. Prošlog je ljeta za Divu rekla:

- Ovu sam kombinaciju odjenula za sastanke po gradu. Sandale su udobne, hlače lepršave i lagane, a kratki su sakoi trenutno jako trendi. Grudnjak je iz moje kolekcije, a danas je slučajno sve u zemljanim tonovima. 

Bez obzira na to preferirate li više jarke boje i efektne krojeve ili volite nešto neutralnije, zemljane tonove, sigurni smo kako ćete u stajlinzima ovih divnih prijateljica pronaći inspiraciju za svoju iduću ljetnu kombinaciju. 

S platforme se pruža bolji pogled! Cipele s debelim potplatom ove su sezone modne vladarice, u galeriji pronađite najljepše

Chloe, Net a Porter, 590 eura Miu Miu, My Theresa, 720 eura Bottega Veneta, Net a Porter, 750 eura Gucci, My Theresa, 590 eura Gabriela Hearst, Net a Porter, 590 eura Dries van Noten, My Theresa, 524 eura Loewe, My Theresa, 790 eura Salvatore Ferragamo, Outnet, 510 eura Valentino, Net a Porter, 850 eura Prada, My Theresa, 409 eura

 

Kratke hlače od jeansa i starke najbolji su spoj za ove tople dane: Pogledajte kako ih dobro nosi zgodna Lana

Bodi je svestrana zvijezda ormara: Danju super funkcionira sa sakoom, a za izlaske s hrpom nakita i crvenim ružem

Zrinka Cvitešić privukla pozornost u ležernom bijelom odijelu i cipelama koje dominiraju ovog proljeća

Ako ovog proljeća odaberete hlače poput njezinih, sigurno nećete pogriješiti! Zbog jednog detalja izgledaju jako efektno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".