Ana i Lidija prijateljice su čiji stil obožavamo: Prisjetili smo se izdanja kojima su se istaknule na špici

Ako nemate ideje što nositi ovih toplih dana, možete se inspirirati kombinacijama koje su prošetale domaće influencerice. Fotografija je nastala prošlog ljeta, no ideje prepisujemo i ove sezone
Vidi originalni članak

Ana Bacinger i Lidija Lešić prijateljice su čiji stil i odjevne kombinacije rado pratimo na društvenim mrežama. U njihovom modnom rječniku, kao i u garderobi, riječ monotono jednostavno ne postoji, a uvijek nas oduševe lepršavim stajlinzima kojima dominiraju upečatljive boje, razigrani krojevi i efektni uzorci.

Prisjetili smo se izdanja kad ih je pretprošlog ljeta ulovio naš Goran Čižmešija. U njihovim outfitima i ove sezone možete pronaći inspiraciju za tople dane jer one znaju kako se istaknuti u moru sličnih kombinacija. 

Ana Bacinger modna je novinarka i blogerica, a za Divu je tada ispričala:

- Ljeti obožavam kombinezone, praktični su i pravi statement komadu u kojima izgledaš efektno i chic. Kad odjeneš kombinezon, ne treba ti ništa drugo. Imam preko dvadeset njih u gotovo svim bojama i s puno uzoraka. Većinom su dugih nogavica, ali imam i sedam kratkih koji su baš ljetni. 

Lidija Lešić pravnica je, dizajnerica i influencerica o čijem smo stilu mnogo puta pisali. Pretprošlog je ljeta za Divu rekla:

- Ovu sam kombinaciju odjenula za sastanke po gradu. Sandale su udobne, hlače lepršave i lagane, a kratki su sakoi trenutno jako trendi. Grudnjak je iz moje kolekcije, a danas je slučajno sve u zemljanim tonovima. 

Bez obzira na to preferirate li više jarke boje i efektne krojeve ili volite nešto neutralnije, zemljane tonove, sigurni smo kako ćete u stajlinzima ovih divnih prijateljica pronaći inspiraciju za svoju iduću proljetnu kombinaciju. 

Genijalan top i natikače koje su ove sezone veliki hit: Volimo proljetni stajling divne Anite Dujić
Zanosna brineta ukrala pozornost na zagrebačkim ulicama u tvid-kompletu i ultra-visokim čizmama
Koje su najbolje frizure i duljine kose prema obliku lica? Doznajte što preporučuju profesionalci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".