Ona stoji iza popularnog YT kanala, a svima je dala jedan vrijedan "ženskosvijetski" savjet!

Goran Čižmešija fotkao je Anu Zibar koja ima super ideju za hladne dane
Vidi originalni članak

Ana Zibar blogerica je i youtuberica koja stoji iza kanala "Ženski svijet", a u jednom zimskom izdanju ulovio ju je naš Goran Čižmešija

Ana nosi jaknu iz Zare, suknju iz Importannea i čizme iz Massa. Kaže da sredila za promociju jedne kuharice, a ovo joj je bilo prvo na dohvar ruke. Dodala je: 

Inače ne nosim tamne boje, ali ovu jesen sam skužila da u dućanima prvo primijetim crno. Zimi od boja najviše nosim bordo i nijanse crvene, dok ljeti nosim i ostale boje. Inače sam stalno u hlačama, a danas sam odjenula suknju jer mi je u njoj toplije.

Ana je svima dala i jedan "ženskosvijetski" pratkičan savjet za zimogrozne: ispod suknje se može nositi nekoliko slojeva čarapa, a da se to ne vidi jer dužina suknje i čizme to prikrije. Zaključuje:

Svi ti slojevi bi se vidjeli ispod hlača i vizualno debljali!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".