Amra Peternel samozatajna je članica uprave Dinama, a jedna je i od najbolje odjevenih žena

Amra je "slaba" na cipele, a tu bismo kolekciju rado vidjele
Vidi originalni članak

Dinamo je jučer doživio jednu od povijesnih pobjeda, a dama kojoj ovaj uspjeh zasigurno mnogo znači je i Amra Peternel, samozatajna članica uprave Dinama. 

Ona je jedna od žena u čiji bismo ormar rado zavirile jer njezin profinjeni stil i ljepota rijetko koga mogu ostaviti ravnodušnim. Jednako dobro zna nositi frajerske traperice, kao i elegantne haljine upotpunjene ženstvenim detaljima poput crvene torbe i šeširića. 

Svojom odjevnom kombinacijom oduševila je i na jednom eventu kad se pojavila u kombinaciji u kojoj glavnu riječ vodi raskošni kaput. On je ovog puta bio u ulozi haljine jer se ispod njega ništa nije naziralo. Ovaj odličan komad nadopunila je s upečatljivim modnim komadima. Odlučila se za plave salonke neobičnih proreza i Valentino torbicu bež boje čija se cijena kreće od 1380 € na više. Bob frizura izvrsno joj pristaje, a tu je i vječni crveni ruž koji je klasik u svakoj ženskoj kozmetičkoj torbici.

Fantastičan izbor cipela u svakoj prigodi ne treba nimalo čuditi jer je Amra jednostavno "slaba" na cipele. Svojevremeno je krasila naslovnicu magazina Budi.IN, a tad je i izjavila:

Mogu obući bilo što, a podići dojam dobrim cipelama. Volim i jednobojnu kombinaciju razigrati cipelama u sasvim drugoj boji. Obožavam štikle.

Amra ima i jednu veliku ljubav - cvijeće te je vlasnica cvjećarnice Blossom&Bloom.

Posebnu ljubav gaji prema ružama pa u cvjećarnici kreiraju izvrsne cvjetne kutije. Vidi se kako Amra nema "problema" s promjenama frizure pa često pokaže neki novi stil, a teško je reći koja joj frizura bolje pristaje!

Iz braka s bivšim suprugom Igorom Peternelom, Amra ima i kćer Lauru Michelle. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".