Amerikanci na medenom mjesecu u Zagrebu: Ljeti volimo uzorke i lepršavost

Učitelji smo u osnovnoj školi u SAD-u i upravo smo na medenom mjesecu, rekli su našem Goranu Lindsay i C.J.
Vidi originalni članak

Naš fotograf Goran Čižmešija susreo je na zagrebačkom Cvjetnom trgu prekrasan par, oni su Lindsay i C. J. i učitelji su iz SAD-a. 

- Učitelji smo u osnovnoj školi u SAD-u i upravo smo na medenom mjesecu. U Hrvatsku smo došli prije tjedan dana iz Italije te se sutra vraćamo u SAD. Inače, ostatak godine nosimo tamnije boje i ozbiljnije krojeve, ali tijekom ljeta su nam draži cvjetni uzorci i lepršavost - otkrili su Lindsay i C.J. Dok se C- J. odlučio za bijelu košulju s printom palmi i plave bermude, Lindsay je nosila lepršavi bijeli kompletić. Prekrasan par i divno su modno usklađeni! Nadamo se kako će i u SAD-u katkad razigrati svoj ozbiljniji poslovni stil kao na medenom mjesecu u Europi!

U nastavku pogledajte prosidbu u zagrebačkoj vatrogasnoj postaji.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".