Američki Vogue pripremio je pravu modnu poslasticu

Ako volite modu i pratite svjetske modne časopise svaki dan kao i mi, ova vijest će vas razveseliti. Jednu od najpoznatijih modnih urednica na svijetu od nedavno se može upoznati i to sve zahvaljujući humanitarnoj akciji.
Vidi originalni članak

Njezino ime je Anna Wintour, glavna je urednica američkog časopisa Voguea, a ime ove dive bruji svakodnevno u modnom svijetu. Zahvaljujući humanitarnoj akciji u koju se ovaj modni magazin upustio, oni koji imaju „malo“ više od nas smrtnika neće biti razočarani. O čem se radi? Charitybuzz je online stranica preko koje ljudi mogu kupiti ulaznicu za luksuzne događaje u zamjenu za veliku svotu novaca. Trenutno je upoznavanje Anne Wintour, obilazak redakcije Vougea i sudjelovanje na snimanju editorijala za novi broj na aukciji za 18,500$. Uz tu cijenu u paketu dolaze i odjeća Vere Wang, torbe Michaela Korsa, i još mnogo toga. To je trenutno najveći iznos aukcije, no smatra se kako bi cijena ove „ulaznice“ moga doseći iznos i do 25,000$. Sav novac koji će biti prikupljen ide „United States Tennis Association Foundation“. Cilj ove teniske organizacije je da pruži školsko obrazovanje, ali i znanje u tenisu osobama koje nemaju mogućnosti za to. Nije tajna koliko Wintour voli tenisače - sestre Williams, Sharapova, Federer često krase stranice ovog časopisa. Moramo priznati da je američka modna urednica došla na još jednu odličnu ideju i poklon paket koji je prava modna poslastica za sve fashionistice.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".