Američki brend Hollister izbacio je majicu s motivom Hrvatske, a odmah je rasprodana na web shopu

Majica dugih rukava s motivom jedrenjaka i natpisom New Riviera Croatia brzo je postala hit na te je unutar tri dana poptpuno rasprodana
Vidi originalni članak

Američki modni brend Hollister izazvao je veliki interes među modnim ljubiteljima diljem svijeta kada je prije pet dana lansirao limitiranu seriju majica s motivima raznih zemalja, uključujući i Hrvatske.

Majica dugih rukava s motivom jedrenjaka i natpisom New Riviera Croatia brzo je postala hit na te je unutar tri dana poptpuno rasprodana i trenutno ju je nemoguće nabaviti na Hollisterovom web shopu.

Cijena majice je 33 dolara, odnosno 30 eura, a Hollister ju je izbacio u liniji koja odaje počast svjetskim destinacijama poput Portofina, Amsterdama i San Francisca.

I dok je majica s motivom Hrvatske potpuno rasprodana, majice s motivom Portofina, Amsterdama i San Francisca još uvijek su u ponudi.

Tretiranje kože ledom novi je trend njege lica koji trenutno rješava mrlje i crvenilo
Vesna Pisarović i danas je poznata po svojim pop hitovima, a evo kako joj se stil mijenjao tijekom godina
Kazališni i modni producent: 'Bijela košulja je must have preko ljeta, dobro izgleda na sastancima i praktična je'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".