Američka glumica u jesenskoj kampanji

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Dobro poznato licu u filmskom svijetu ove sezone dominira u kampanji malezijskog modnog dizajnera. Ako i vi žudite za jednim parom Jimmyevih cipela, ova vijest će vas posebno intrigirati.
Vidi originalni članak

Kada je Jimmy Choo tražio zaštitno lice za snimanje kampanje za jesensku kolekciju 2015. godine, ne čudimo se što je izabrao Kate Hudson. Ova prekrasna glumica svojim jednostavnim izgledom izgleda odlično na filmskom platnu, a uvjerili smo se da još bolje izgleda u odjevnim komadima engleskog brenda. Nova kolekcija inspirirana je baletom što je dodatno razveselilo Kate jer je kao mala uzorno pohađala satove plesa do treće godine. Možda su baletne haljinice i plesne šlapice potaknule glumičinu ljubav prema modi, no ključan faktor je bila njezina majka Goldie Hown koja joj je poklonila prve cipele s potpeticom kada je imala dvanaest godina. Od tada Kateina strast prema modnim kreatorima i vrtoglavim petama ne jenja, a to je i prepoznao Jimmy Choo u čiju se kampanju savršeno uklopila.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".