Amazon kreira vlastitu modnu marku?

Usprkos kritikama medija, Amazon razmišlja o pokretanju vlastite modne marke, a u prilog im ide i brojka od 40 milijuna kupaca na Amazon Fashionu.
Vidi originalni članak

Postoji mogućnost da će Amazon, jedna od najvećih trgovina na internetu, lansirati vlastitu modnu marku, rekao je potpredsjednik Fashion Amazona Jeff Yurcisin na WWD Apparel and Retail CEO Summitu. Yurcisin je još rekao kako je to prilika za kompaniju jer kupci vole brendove s kojima surađuju, a kada neki od njih odluče prestati prodavati preko njih i dalje postoji potražnja za tim proizvodima.  Od poznatih modnih kuća koji svoje artikle nude na ovoj platformi su i Calvin Klein, Levi’s, Kate Spade, PUMA i Steve Madden. O tome je već bilo govora ranije ove godine na što mediji nisu dobro reagirali kritizirajući kako Amazon nije prvi izbor kod kupovine odjeće. Možda i nije prvi, ali da prostora za uspjeh ima dokazuje  brojka  od 40 milijuna kupaca na Amazon Fashionu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".