Amal i George Clooney oduševili u savršeno usklađenim outfitima: Ona u chic haljini i hit cipelama, on u prugastim hlačama

Kao i uvijek, par je bio odjeven u komplementarne neutralne kombinacije, ovaj put u tamnoplavoj i bijeloj boji.
Vidi originalni članak

George i Amal Clooney sletjeli su u Veneciju u velikom stilu. Par je vjerojatno u gradu zbog nadolazećeg Venecijanskog filmskog festivala i dodjele godišnjih nagrada Diane von Furstenberg, a jednu od nagrada dobit će i Amal. Kao i uvijek, par je bio odjeven u komplementarne neutralne kombinacije, ovaj put u tamnoplavoj i bijeloj boji. No zaintrigirao nas je Amalin neočekivani izbor cipela.

Amal je svoju haljinu s cvjetnim uzorkom nadopunila parom prozirnih štikla s uskim petama s potpisom Rogera Viviera. Naime prozirne cipele u posljednje su vrijeme pravi hit, a Khaite i Alaïine mrežaste cipele također su favoriti slavnih ovog ljeta. No, Amal, poznata ljubiteljica pump cipela, ovaj trend prihvatila je na sofisticiran i uglađen način. 

Njezina mala, strukturirana 16Arlington torba s gornjom ručkom i ogromne sunčanice također su izgledu dale elegantan završetak. No, kad je u pitanju Amal, svaki outfit uvijek je dotjeran do savršenstva.

George je svojom kombinacijom odlično odgovarao Amal, odabravši svijetle prugaste hlače, tamnoplavu polo majicu te smeđe mokasine.

Nina Badrić za nastup u Karlovcu odabrala zanimljiv spoj cargo hlača, sakoa i visokih štikli
Mama i kći pokazale da je dobar smisao za modu nasljedan: 'Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti, a volimo nositi šešire'
Odlične boje za kosu koje zahtijevaju najmanje održavanja, prema koloristima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".