Amal Clooney u dva tjedna nosila odjeću u vrijednosti od 300 tisuća kuna

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Poznata odvjetnica i supruga hoolywoodske zvijezde Georgea Clooneya svojim odjevnim kombinacijama sve više pokazuje da itekako dobro zna nositi skupocjene stvari.
Vidi originalni članak

Svaki poslovni korak odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney popraćen je i dobrom odjevnom kombinacijom. Poznato je da mnogo novaca ne podrazumijeva dobar stil, no supruga Georga Clooneya izvrsno kombinira najpoznatije i najskuplje svjetske modne brendove. U njezinom ormaru mogu se pronaći komadi s potpisima kuća Dolce&Gabbana, Gucci, Salvatore Ferragamo, Michael Kors, Proenza Schouler, a o vrijednosti njezina ormara može se samo nagađati. Međutim, strani mediji "bacili" su se na računanje te napravili procjenu njezinih odjevnih kombinacija koje je prošetala u dva tjedna te došli do pozamašnog iznosa od 300 tisuća kuna. U nastavku pogledajte njezine najupečatljivije kombinacije.

Za govor u Ujedinjenim narodima odvjetnica se istaknula u moru crnih odijela i odjenula svilenu Gucci haljinu koju je kombinirala s crvenom kožnom torbom Dolce&Gabbana i  i crnim cipelama Giambattista Vallija. Pogled je sakrila Gucci naočalama. Vrijednost haljine je gotovo 10 tisuća kuna, torbe 11 tisuća kuna, cipela 6700 kuna, a naočala 2700 kuna.

Da joj pristaju svi stilovi, potvrdila je i kad se pojavila u "starinskoj haljini" koju potpisuje Alexander McQueen i cijena joj je 15 tisuća kuna. Od modnih detalja odabrala je Pradine štikle, torbu CH Carolina Herrera Bredet i naočale Heide London ukupne vrijednosti 13 tisuća kuna. 

Prema onome što nosi, vrlo se lako da zaključiti da joj je modna kuća Gucci jedna od omiljenih. Za konferenciju je odabrala jednostavnu crno-bijelu haljinu koju je upotpunila crvenom maramom. Cijena haljine je 13 tisuća kuna, a na nogama je imala Giambattista Valli štikle od gotovo 7 tisuća kuna te Dolce&Gabbana torbu vrijednu 10 tisuća kuna. Pogled je ponovno sakrila Gucci naočalama. 

Odvjetnica je pažnju plijenila u crvenoj asimetričnoj haljini na preklop modne kuće Proenza Schouler čija je cijena 5200 kuna, a uparila ju je s torbom vrijednosti 12 tisuća kuna iste marke.Na nogama je imala krem štikle Paul Andrew cijene 4 tisuće kuna, a od modnih detalja nosila je Elizabeth & James naočale cijene 1700 kuna.

Amal se još jednom odlučila istaknuti u moru sivila pa je za sastanak odjenula neobično rozo odijelo s potpisom Max Mare čija je cijena 7000 kuna.

Još jedna cvjetna haljina koju je odabrala je ona Michaela Korsa čija je cijena 24 tisuće kuna. Nosi Dolce&Gabbana štikle i naočale te torbu CH Carolina Herrera Baret. Ukupna cijena štikli i naočala je 9700 kuna, dok je vrijednost torbe 7500 kuna. 

Osim prikazanih odjevnih kombinacija, Amal se na sastancima pojavila i u cvjetnoj Dolce&Gabbana suknji vrijednoj čak 23 tisuće kuna, dok je za poslovnu večeru odabrala Pierre Cardin haljinu koju je kupila na dražbi za 10 tisuća kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".