Amal Clooney u Veneciji nosi vintage komade, a evo koje su njezine najbolje kombinacije tijekom godina

Tijekom godina često smo je mogli vidjeti u raznim dizajnerskim vintage kombinacijama, a drugačije nije bilo ni na ovogodišnjem 80. Filmskom festivalu u Veneciji.
Vidi originalni članak

Amal Clooney poznata je po svom odvažnom i trendi stilu, ali i kao ljubiteljica tzv. party haljina. No, također je poznata po svojoj ljubavi prema vintage komadima i stilu. Tijekom godina često smo je mogli vidjeti u raznim dizajnerskim vintage kombinacijama, a drugačije nije bilo ni na ovogodišnjem 80. Filmskom festivalu u Veneciji.

Naime, Amal se pojavila u fantastičnoj vintage haljini Christiana Diora boje breskve. Bila je to čipkana haljina s prozirnim šlepom, a stilizirala je komad sa zlatnim sandalama s remenčićima, zlatnom clutch torbicom  i srebrnim naušnicama sa svijetloružičastim kamenčićima u obliku suze na dnu.

Odvjetnica za ljudska prava nosila je crvenu haljinu s printom od Alexandera McQueena dok se pridružila suprugu Georgeu na novinarskoj turneji Ticket To Paradise prošlog listopada, kao i nude slip haljinu iz kolekcije jesen/zima 2000. Johna Galliana za Dior dok je prisustvovala dodjeli DVF nagrada kolovoza u Veneciji, kako prenosi Vogue.

Doista, Amal je nosila vintage odjeću na crvenom tepihu davno prije nego što je trenutni trend uzeo maha, a evo koji su njezini najbolji vintage lookovi do sada.

Šljokičasta haljina Yves Saint Laurenta iz 1981. na crvenom tepihu Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu 2016.

U haljini iz 60-ih i odgovarajućem kaputu, iz William Vintagea, u Parizu 2017.

U Balmain kaputu iz 60-ih i crvenoj Dior haljini iz 70-ih, obje iz William Vintagea, dok je prisustvovala događaju u Chatham Houseu u Londonu 2017.

U vintage zlatnoj lamé haljini Versacea na Farfetch X William Vintage partyju u LA-u 2017.

Na premijeri Suburbicona u LA-u 2017. u lepršavoj haljini s printom iz kolekcije proljeće/ljeto 2007. Billa Blassa.

Noseći haute couture haljinu Jean-Louis Scherrer by Stephane Rolland iz 2007. dok prisustvuje večeri Prince's Trust u Buckinghamskoj palači 2019.

U vintage kompletu Christiana Diora na točkice dok je bila u Ujedinjenim narodima u New Yorku 2022.

U vintage slip haljini Johna Galliana, nabavljenoj od Mon Vintagea, na londonskoj premijeri Ticket To Paradise 2022.

Na premijeri filma Ticket To Paradise u LA-u, u crvenoj haljini s printom iz kolekcije proljeće/ljeto 2003. Alexandera McQueena.

Nude haljina od čipke i tila iz Diorove kolekcije jesen/zima 2000. Johna Galliana, nabavljene preko Tab Vintagea, za DVF Awards u Veneciji 2023.

Ana Radišić osvojila nas je osmijehom i super outfitom: 'Oduvijek obožavam sportski stil, sportašica sam u duši'
Odlično nosi bijelo od glave do pete: Elegantna suknja i chic top pristaju joj kao saliveni
Uz ovako dobru haljinu, ostalo pada u drugi plan: 'Volim srednjovjekovni stil i općenito romantične stvari'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".