Ana (22): Do četrdesete planiram cijelo tijelo pokriti tetovažama, a imam je čak i na licu

Ana Jandrić je pomoćna kuharica, a svojim je osebujnim izgledom zapela za oko fotografu Goranu Čižmešiji i otkrila mu nekoliko tajni o svojem stilu i tetovažama
Vidi originalni članak

Ana Jandrić voli poderane traperice koje nosi i zimi, a jednako tako voli i svoje tetovaže, koje ima po cijelome tijelu, uključujući i lice. 

Nosim top H&M, hlače Terranova, ruksak no name i tenisice Adidas. Obožavam nositi boje i sve što je drugačije. Više volim nositi poderane traperice nego obične, imam dosta takvih, a po zimi ispod njih ponekad odjenem tajice.

Iako se nema običaj srediti i u opuštenoj varijanti izgleda odlično. Šareni top, žute sunčane naočale, srebrni ruksak i neobične Adidas tenisice. 

Visoke pete i nešto elegantno nosim samo u posebnim prilikama kao što su rođendani i Nova godina. Volim se ponekad i glamurozno srediti pa time šokiram ljude jer to nije moj uobičajeni stil. 

Za svoje tetovaže kako svaka ima priču, a prvu je stavila sa 16 godina.

Tetovirati sam se počela od svoje šesnaeste, sada imam uskoro 22, a do svoje 40. imam plan tetovažama prekriti cijelo tijelo, sve dok više ne bude mjesta. Lice više neću tetovirati, ovo što imam mi je dovoljno. Svaka od tetovaža ima neku priču. Moji roditelji su to prihvatili, a neki iz okoline misle da sam zbog tetovaža narkomanka, što nisam. Kome se sviđa, sviđa se, kome ne, ne brinem se!

Pogledajte kako se odjenuti na vrućinama:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".