Alka Vuica zagrebačkim ulicama prošetala u odličnom stajlingu u kojem glavnu riječ vodi leopard uzorak

Odabrala je kombinaciju crnih tonova, a na zagrebačkoj špici uhvatio ju je naš fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Da obožava leopard i druge upečatljive uzorke na Alki Vuici se već zna, pa tako je i ovog puta zagrebačkim ulicama prošetala u efektnom stajlingu gdje je glavnu riječ vodio odlična svilena vesta leopard uzorka. U društvu glazbenika i gitarista Zorana Šerbedžije uhvatio ju je naš Goran Čižmešija, a ona mu je otkrila nekoliko detalja o budućim glazbenim planovima.

– Napravili smo rokerski album, moj prvi rokerski album i idemo na snimanje fotografija za omot albuma sa Šimom Eškinjom. Album izlazi za mjesec dana u izdanju Croatia Records i zove se „Alka & Zokk“ – otkrila nam je Alka.

Njezina kombinacija dokazala je da moda ne mora biti dosadna i jednolična, te da se i samo s jednom bojom mogu stvoriti prekrasni i jedinstveni izgledi. Crnu kožnu haljinu kombinirala je uz crne štikle te malu crnu torbicu, a monotoniju crne boje ‘razbila je’ efektnom svilenom vestom s dezenom leoparda.

Od modnih dodataka, odabrala je crne sunčane naočale mačkastog oblika te naušnice u obliku križa, a cijeli stajling povezala klasičnim crvenim ružem na usnama koji je dodao dozu elegancije.

Zoran se, pak, držao rokerskog stila pa tako crne hlače upario uz crnu majicu kratkih rukava s logom benda Guns N’Roses te crne niske čizme.

Smeđa kao okosnica jesenskog stila; Klasična boja lijepo se spaja sa svakim stylingom
Vrijeme je za jesenski make up: Oduševili su nas ruževi u tako posebnim nijansama
U novom radnom tjednu inspirirajte se sjajnim stajlingom doktorice stomatologije: 'Volim žive boje, pogotovo zelenu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".