Alexa Chung pokreće vlastiti brend odjeće!

Odlična vijest za sve ljubiteljice ove modne ikone
Vidi originalni članak

Nakon suradnji s brendovima kao što su Tommy Hilfiger, Eyeko, Nails Inc., Marks & Spencer i AG Jeans, poznata britanska voditeljica, model i trendseterica odlučila je napokon pokrenuti nešto potpuno svoje.

Poznata voditeljica, model i stilska ikona Alexa Chung kao kreativna direktorica brenda Alexachung najavila je liniju ready-to-wear odjeće koja će u svibnju 2017. doći u prodaju. Njezino višegodišnje modno iskustvo uključuje rad u Vogueu, dizajnerske suradnje s etabliranim imenima, ali i vlastiti osjećaj za stil temelj su na kojem 32- godišnjakinja pokreće modno carstvo s njezinim imenom u nazivu. Njen dizajnerski tim sastoji se od šestero ljudi, a vjerojatno najzvučnije ime ono je Edwina Bodsona, prijašnjeg voditelja ateljea Haidera Ackermanna, koji u Alexinoj tvrtci preuzima ulogu izvršnog direktora. 

Odjeća će biti dostupna u luksuznim online shopovima, a među njima i Selfridges, Matches Fashion i MyTheresa.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".