Aleksandra u haljini upečatljivog uzorka i dizajnerskim cipelama koje su san brojnih žena

Dizajnerici se može pripisati epitet jedne od najbolje odjevenih Hrvatica
Vidi originalni članak

Popularni splitski klub Central u subotu je bio poprište odlične zabave i fenomenalnog provoda, a najavljena je i Heineken Regatta Croatia 2017. Otvorenje nije propustila ni Aleksandra Dojčinović koja je ponovno zablistala u odličnoj odjevnoj kombinaciji. Haljinu leopard uzorka kombinirala je s topom od tila zanimljivih detalja, a najzanimljivije su svakako bile njezine Dior balerinke za kojima su poludjele trendseterice diljem svijeta. 

U mnogo web shopova one su rasprodane, što je nevjerojatno jer im se cijena kreće i do 5 tisuća kuna. Ipak, na Aleksandri one izgledaju odlično i jako su se dobro uklopile u ostatak odjevne kombinacije! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".