Aleksandra Dojčinović otkrila nam je svoje modne favorite za ljetne dane i sve o showroomu na novoj adresi

Dizajnerica koja stoji iza brenda Lei Lou preselila je showroom na novu adresu i predstavila ljetnu kolekciju u kojoj glavnu riječ vode poslovni komadi, haljine i hlače s printom
Vidi originalni članak

Kućni broj 6 u Frankopanskoj ulici u Zagrebu mnogim je fashionisticama bila omiljena modna adresa jer se na njoj nalazio butik Aleksandre Dojčinović. Ipak, snažan potres koji je prije tri mjeseca pogodio Zagreb ostavio je posljedice i na dugogodišnjoj lokaciji butika pa je domaća dizajnerica koja stoji iza brenda Lei Lou morala preseliti u Strojarsku 19, na adresu gdje se već godinama nalaze atelje i proizvodni pogon. 

- Dugo sam maštala o tome da na jednom mjestu imam sve dostupno, showroom i atelje, ali i proizvodni pogon, što će sve naše klijentice još više približiti samom brendu jer će na jednom mjestu moći isprobati i kupiti gotove haljine i modne dodatke, ali i naručiti ekskluzivne komade šivane po mjeri, opipati materijale i uživo vidjeti revijske primjerke, rekla je Aleksandra i dodala da su reakcije na novi showroom odlične:

- Prostiremo se na 500 kvadrata, ima dovoljno mjesta za sve. Kod nas je ionako uvijek bio šušur koji se sada samo malo povećao. Živo je, lijepo i veselo, baš kao što moda i treba biti. 

Aleksandra je cijelo vrijeme lockdowna radila, a, kako sama kaže, veliku energiju utrošila je upravo na tehničke probleme s kojima se, baš kao i mnogi poduzetnici, prvi put susrela. 

- Neobična situacija zahtijevala je neka nova razmišljanja i hitna djelovanja. Sada, nakon svega, izazovi neće nestati čarobnim štapićem, već oni, upravo suprotno, tek počinju, kaže dizajnerica i dodaje da su ona i njezin tim spremni za izazove.

Trenutačno je najveća potražnja za ljetnim haljinama i sandalama koje su prvi izbor, a tu su i blazeri koji su odličan multifunkcionalan komad jer se mogu nositi i u poslovnim prigodama, kao i u oni neformalnim:

- Ovisno o prilici, Lei Lou ima širinu - haljine od 499 pa do nekoliko tisuća kuna pa naše klijentice nikada nisu generalno orijentiranje samo na određeni proizvod. U novoj kolekciji naglasak je stavljen na poslovne komade, strukturirane lagane sakoe, ali i na haljine i hlače s naglašenim printom s kojim se volim poigrati već nekoliko sezona.

U kolekciji se mogu pronaći i upečatljive salonke s kristalnim kopčama, upečatljiv nakit koji je Aleksandra dizajnirala s talijanskim partnerima, a tu je i pletena torbica Quinn

 - Moj it komad kolekcije su plexy sandale koje želim imati u svim bojama i koje su, za mene, pravi ljetni ulov. One savršeno upotpunjuju sve kombinacije, klasične i formalne, kao i one za ljetne večeri na otvorenom, zaključila je dizajnerica. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".