Aleksandra Dojčinović i ”Korak u život”

FOTO: Pixsell/Dalibor Urukalović FOTO: pr/ na foto: Iva Balaban FOTO: pr/ na foto: Judita Franković FOTO: pr/ na foto: Korana Gvozdić FOTO: pr/ na foto: Lana Klingor Mihić FOTO: pr/ na foto: Lejla Filipović FOTO: pr/ na foto: Matija Borić FOTO: pr/ na foto: Mila Elegović FOTO: pr/ na foto: Renata Sopek FOTO: pr/ na foto: Sandra Perković FOTO: pr/ na foto: Sara Renar FOTO: pr/ na foto: Severina FOTO: pr/ na foto: Tihana Harapin Zalepugin
Nakon punih devet godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerica Aleksandra Dojčinović sinoć je novu kolekciju za nadolazeću jesen i zimu predstavila po prvi put na reviji koju je u cijelosti producirala sama, s timom suradnika.
Vidi originalni članak

Večer je imala humanitarni karakter i osim što je u cijelosti bila posvećena ženama, uspješnim u različitim poslovnim sferama, bila je posvećena i akciji „Korak u život“.

Sama revija ponudila je mnoštvo noviteta, a kreacije koje će se u prodaji naći nakon ljeta zaokružena su priča o eleganciji uspješne žene. Aleksandra u svakodnevicu uvodi za hladnu sezonu pomalo netipične boje i krojeve, a najveća novost su svakako cipele s Lei Lou potpisom. Špic gležnjače od brušene kože s vezicama i detaljima poput krznenih pompona, ukrašenih potpetica i metalnih mašnica odličnp će upotpuniti svaku haljinu, od onih jednostavnih pamučnih do čipkastih.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".