Aleksandra Dojčinović i Havaianas najavljuju uzbudljivu suradnju!

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Popularna dizajnerica Aleksandra Dojčinović na ulicama Istanbula pokazala je kako je njene haljine moguće kombinirati sa, ni manje ni više, već - japankama!
Vidi originalni članak

 Dizajn Aleksandre Dojčinović dobro je poznat i izvan granica lijepe naše. Njene haljine odišu stilom, elegancijom ali i ističu se poznatim materijalom koji laska figuri svake žene. Njene haljine nerijetko viđamo na važnim modnim događajnima, maturalnim zabavama ili vjenčanjima ali jednako često i na ulicama u sasvim novom street style izadnju. Upravo za takav pobornike takvog stila najavljena suradnja bit će pun pogodak. Havaianas i Aleksandra Dojčinović predstaviti će novu kolekciju koja će pokazati kako japanke nemoraju ostati rezervirane za plažu. Novi modeli namjenjene su svim ženama koje i na plaži žele biti elegantne ali i u trendu. Ova suradnja biti će savršeni dokaz kako visoke potpetice nisu jedino rješenje za žene koje ostaju na vrućem gradskom asvaltu, i u jednostavnoj odjeći poput Havaianas japanki moguće se osjećati ali i izgledati fantastično.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".