Aktraktivna dama na Stradunu ukrala pozornost u izazovnoj kombinaciji koju ne viđamo svaki dan

Ona odlično nosi "sideboob", trend koji ne viđamo često u uličnoj modi
Vidi originalni članak

Bijeli bodi, poluprozirne hlače i popularne dizajnerske natikače - to je bila modna formula ljepotice sa Straduna koja je ukrala apsolutno svu pozornost! 

Gradom je prošetala u kombinaciji koja je otkrila sve njezine adute, a nama se osobito svidjelo kako je odabrala modne dodatke. Odlučila se za torbu s upečatljivim remenom, tirkiznu ogrlicu i hit mačkaste naočale. Nokte je nalakirala u žuti i plavi lak, a njezine su natikače "priča za sebe". 

Ona, naime, nosi popularan Hermesov model kojeg su ove sezone iskopirali brojne high street trgovine, s obzirom na to da se cijena ovog dizajnerskog modela kreće već od 3800 kuna na više.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".