Ako želite imati poseban i drugačiji komad obuće u ormaru, ove natikače su pravo rješenje!

Kolekcija Pantone je, za razliku od prethodnih kolekcija gdje su prevladavale nježne i pastelne boje, bogata jakim koloritom te je samom kampanjom stavljen naglasak na žarke boje koje krase kolekciju
Vidi originalni članak

Evita je brand kojeg je pokrenula dizajnerica Tanja Filipović (24) te se bazira na proizvodnji i dizajnu espadrila. Brand je nastao potragom savršenih espadrila te zatim istraživanja proizvodnje istih.

U svakoj kolekciji prevladava većinom lan te razni oblici mašna po kojoj je i sam brand prepoznatljiv, a u novoj kolekciji Pantone se pojavljuju razni ukrasi, cvijeće, biseri, resice i razni dezeni.

Kolekcija Pantone je, za razliku od prethodnih kolekcija gdje su prevladavale nježne i pastelne boje, bogata jakim koloritom te je samom kampanjom stavljen naglasak na žarke boje koje krase kolekciju.

Evita je namijenjena svim ženama koje žele u svom ormaru imati jedan posebni i drugačiji komad obuće te ga kombinirati za svaku priliku.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".