Ako za jesen kupujete samo jednu haljinu, neka to bude ova koju fashionistice obožavaju

Haljina je prilično upečatljiva, ali ovaj kroj laska svim damama!
Vidi originalni članak

Ok, životinjski se uzorak definitivno vraća ove jeseni u velikom stilu, a trendseterice su ga objeručke prihvatile i brže-bolje u svoje kolekcije dodale komade s ovim uzorkom.

Pored hlača, balerinki, gležnjača i torbi, istaknula se haljina koja dolazi iz Topshopa, a cure na Instagramu već je "na veliko" nose. Kombiniraju je s tenisicama, sandalama na visoku potpeticu, cekerima, klasičnijim torbama... Ma svime! Radi se o uistinu upečatljivom komadu, no tajna ove haljine krije se u kroju koji laska figuri većine dama. Također, plus joj je što će jednako dobro izgledati i u hladnijim danima, u spoju s bajkerskim čizmama i kožnjakom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".