Ako volite sniženja i modu, ovaj domaći profil ne smijete zaobići: Na jednom mjestu donosi najbolje popuste

Cura od akcije za sebe kaže kako je zaljubljena u modu i u dobar popust, a najbolja sniženja rado dijeli s pratiteljima na Instagramu
Vidi originalni članak

Svi smo uvijek u potrazi za dobrim sniženjem jer nema dražeg kad u kolekciju dodamo novi, kvalitetan odjevni komad, modni dodatak ili par cipela po pristupačnoj cijeni. A kako vam neko od sniženja u popularnim dućanima ne bi promaknulo, zapratite profil koji se bavi upravo lovom na najbolje akcije. Riječ je o Instagram profilu @curaodakcije iza kojeg stoji 22-godišnja Analucija Rašić. Trenutno živi u Splitu, a opisuje se kao osobu koja voli modu, a još više popuste.

- Profil je nastao negdje prije godinu dana, u periodu karantene. Tada su na tržištu nastupile i brojne akcije kojima su proizvođači pokušali potaknuti kupnju. U ovom slučaju akcije su bile online zbog zatvorenih dućana. Budući da sam i prije nastanka profila svakodnevno pratila akcije i popuste, stvorila se ideja da to podijelim i s drugima kako bih potaknula tzv. "pametnu kupnju". Volim organizaciju pa sam smatrala da će i drugima biti lakše ako sve bude na jednom mjestu - govori Analucija za Divu. 

U početku je akcije uglavnom pronalazila sama, uz poneku dojavu prijateljica. S vremenom, kako je dolazilo sve više pratitelja, puno cura joj je javljalo za dobre popuste.

- Na dnevnoj bazi dobijem stvarno puno dojava i upita za akcije pa se trudim objaviti one najzanimljivije većini. Što se tiče reakcije pratitelja, dobijem poruke pohvale i podrške, što mi je jako drago - govori Analucija i kaže kako joj nije teško "kopati" u potrazi za popustima jer to voli. Ponekad je u tome sprječava nedostatak vremena zbog obveza na fakultetu i na poslu, no cure joj redovito javljaju što vide pa joj time i olakšaju. 

- Najviše reakcija dobijem na sniženja iz high street trgovina poput Zare, Stradivariusa i H&M-a. To je, zapravo, ono što i sama najviše pratim, ali rado objavljujem i ostala sniženja za koja smatram da će nekome poslužiti, a nisu vezana za modu - kaže.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je riječ o osobnom stilu, Analucija kaže kako se oduvijek voljela sređivati, a to je pogotovo došlo do izražaja u srednjoj školi kada je napravila profile na Instagramu i na Pinterestu i više počela pratiti modne časopise:

- Najčešće kupujem u Mangu i u Zari, s obzirom na to da tamo najviše odjeće odgovara mojem stilu, a to je spoj klasike i modernog. Definitivno najbolji ulovi sa sniženja bili su prošle godine, kada se dogodio #mangobug. Tada sam kupila pregršt odjeće po smiješno malim cijenama, 10-20 kuna. Naravno, o akciji sam odmah obavijestila cure i bila sam presretna kad sam čula njihove ulove. Ovog sam proljeća bila puna ideja, ali vremenske su mi prilike malo poremetile planove. Recimo, Zara ima novu kolekciju odijela i blejzera u kojoj se definitivno vidim. Obožavam odijela u svim bojama! 

Curu od akcije pitali smo i kako komentira trend gomilanja odjeće.

- Ne mogu puno reći, s obzirom na to da i sama u tome sudjelujem. Trudim se kupovati svevremenske komade odjeće koje mogu nositi uvijek i gotovo uz sve. Ipak, nekim je modnim trendovima teško odoljeti. Srećom, imam četiri sestre s kojima dijelim odjeću pa se svaki komad odjeće dosta iznosi - zaključila je Analucija.

Frizura koju trebate isprobati ako ne preferirate česte odlaske u frizerski salon
Sviđa li vam se košulja koja je "zavladala" Instagramom? Znamo gdje je kupiti, košta svega 149,90 kn
Čak i ako ne volite spoj haljine i tenisica, svidjet će vam se kako ih je kombinirala zgodna plavuša
Svake se minute u svijetu proda jedan: Lagani mineralni puder sa super prekrivanjem koji ne klizi s lica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".