Ako vam se sviđaju Valentino sandale, donosimo znatno pristupačniju verziju koja neodoljivo podsjeća na dizajnerske

Nakon Rockstud modela, Valentino je u kolekciju dodao i Roman Stud modele, a nije dugo trebalo da se high street brendovi inspiriraju dizajnerskim modelima
Vidi originalni članak

Rockstud modeli s Valentino potpisom imaju gotovo pa kultni status u modnom svijetu, a popularni luksuzni brend u kolekciju je dodao i Roman Stud modele, koje se od prethodnih razlikuju po nešto većim zakovicama. Nama su za oko zapele efektne balerinke koje smo pronašli na dizajnerskim web shopu Matchesfashion, a dolaze u nekoliko boja - crnoj, bež, konjak i boji čokolade.

Njihova je cijena vrtoglava pa je za trendi model potrebno izdvojiti 870 eura, odnosno oko 6500 kuna, koliko košta model u crnoj boji. Ostali su modeli trenutačno na sniženju, od 40 do 60 posto, no i na sniženju, njihova je cijena "paprena".

Ipak, high street brendovima nije trebalo dugo da prepoznaju popularnost ovih balerinki i u svoje kolekcije dodaju pristupačnije modele. Tako smo model koji neodoljivo podsjeća na dizajnerski pronašli na Asosu, a potpisuje ih njihov brend Asos Design.

Balerinke dolaze u nekoliko boja - crnoj, bež, tamnozelenoj i žutoj, a krase ih efektne zlatne zakovice. Njihova je cijena znatno pristupačnija pa je njihova puna cijena 21 funtu, odnosno nešto više od 180 kuna.

 

Uvijek besprijekorna Tatjana Dragović blista u traper-kombinaciji kojoj ne možemo pronaći manu

Poduzetnica ima odlične modne ideje za novi tjedan; nosi tako dobru suknju da je sve ostalo palo u drugi plan

Treba li dvaput šamponirati kosu prilikom pranja? Evo što kažu stručnjaci
Zgodna kozmetičarka u trapericama o kojima je mišljenje podijeljeno: Voljeli ih ili ne, njoj super pristaju

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".