Ako vam se sviđaju kultne Chanelove cipele, pronašli smo gotovo identične modele po znatno pristupačnijoj cijeni

Chanelove slingback cipele predmet su želje brojnih fashionistica, a ako tražite pristupačniju verziju, pronašli smo je kod brenda Dune London
Vidi originalni članak

Chanelov slingback model u dvije boje svoju popularnost vuče još iz 1957. godine, a može je zahvaliti Gabrielle Coco Chanel kada je dizajnirala cipelu koja se danas nalazi na listi želja brojnih fashionistica; dvobojni model kojim su se, kroz godine, inspirirale i brojne high street kuće. Kombinaciju bež i crne dizajnerica je odabrala jer je smatrala kako je nosiva tijekom cijelog dana, od jutra do večeri, a činjenica da su popularne i u 2021. godini, to samo potvrđuje. 

Osim modela s blok potpeticom, popularna je i varijanta u modelu balerinki, a kožnim modelima dodani su i oni od tvida. Ipak, njihova cijena je vrtoglava pa mnogima ostaju tek na već spomenutoj listi želja. Tako je za model s blok-potpeticom, bez obzira na to radi li se o varijanti od kože ili tvida, potrebno izdvojiti 875 dolara, odnosno gotovo 5580 kuna. Ista je preporučena cijena na Chanelovim stranicama i za slingback balerinke.

Međutim, na veselje trendseterica, mnogi su brendovi ponudili gotovo identične modele po znatno pristupačnijim cijenama. Odlične smo modele pronašli kod brenda Dune London koji u ponudi ima dvobojne modele balerinki, slingback balerinki i modela s blok-potpeticom, kao stvorenima za svaki dan. Baš kao i Chanel, i oni su ponudili dvije verzije, kožnu i onu od tvida, no cijena je višestruko niža. Možete birati između različitih modela; cijena slingback balerinki je 815 kuna, dok je za model s blok-potpeticom potrebno izdvojiti 920 kuna. Najbolja je vijest što Dune London dostavlja u Hrvatsku pa ih možete isfurati već ovog proljeća!

Pripijene hlače i efektne čizme odlično pristaju lijepoj studentici prava: 'Kombinaciju biram prema tome kako se osjećam'
Volite Pavlovu tortu? Ako da, donosimo recept za roladu u kojoj ćete uživati!
Jeste li već isprobali Rajsku tortu, desert za koji kažu da je drugačiji i finiji od ostalih?
Još jedno odlično izdanje Mirjane Rakić: 'Uvijek se sredim kad idem u grad i uvijek biram klasiku'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".