Ako vam se sviđaju it sandale kakve nose Sloković i Tedeschi, pronašli smo gotovo identičan, no pristupačniji model

U Asosovoj ponudi pronašli smo sandale koje neodoljivo podsjećaju na model The Board dizajnerskog brenda Bottega Veneta
Vidi originalni članak

Nedavno smo pisali o jednim od it sandalama sezone, modelu kojeg potpisuje luksuzni talijanski brend Bottega Veneta. Čini nam se kako sve što ova dizajnerska modna kuća predstavi, u kratkom roku postane apsolutni hit. Radi se o modelu The Board koji je specifičan po intrecciatu, posebnom pletenom dizajnu u kojem se krije i jedan od razloga popularnosti ovog talijanskog brenda.

Takav pleteni dizajn dio je njihove stilske ponude još od samih početaka, no Danielu Leeju može se zahvaliti što ga je "oživio" i modernizirao ga. 

Model The Board nose i dvije domaće ikone stila, dame čije odjevne kombinacije uvijek pratimo s posebnom pozornošću - Jadranka Sloković i Đurđa Tedeschi.

Jadranku Sloković u trendi modelu sandala fotografirao je naš Goran Čižmešija na zagrebačkoj špici, a Bottega Veneta modelom upotpunila je nešto ležernije izdanje od onog u kojem je inače imamo prilike vidjeti. Odabrala je traperice i lepršavu bijelu bluzu, a stajling zaokružila predimenzioniranom torbom koju rado nosi kao dio casual odjevnih kombinacija.

Model je dostupan u još nekoliko boja poput crvene, sive, bež i smeđe, a baš poput odvjetnice, i Đurđa Tedeschi odabrala je off white nijansu. 

Iako je najčešće imamo prilike vidjeti u tamnijim bojama, za izložbu u Dubrovniku odabrala je efektnu crvenu, ne samo na torbici, nego i na haljini geometrijskog uzorka. 

Bottega Veneta model sandala pronašli smo na web shopu Luisaviaroma, gdje se prodaju po vrtoglavo visokoj cijeni. Za njih je potrebno izdvojiti 1190 eura, odnosno nešto više od 8700 kuna, no znatno pristupačniji model pronašli smo na Asosu. 

Brend Asos Design u ponudi je predstavio sandale koje neodoljivo podsjećaju na dizajnerski brend, a razlikuju se tek u nekoliko detalja. Model u bež nijansi trenutačno se nalazi i na sniženju pa je njegova cijena 23,83 funte, odnosno malo više od 200 kuna.

Osim spomenutog modela, sandale dolaze u još dvije nijanse; čokoladno smeđoj i boji kadulje. Ta su dva modela nešto skuplja pa smeđe koštaju 56 funti, dok je cijena sandala u boji kadulje 50 funti. 

Ovakav model super izgleda u kombinaciji s trapericama i haljinama, a možete ih isprobati i s bermudama ili lepršavim suknjama. Također, sandale su izvrstan odabir ako u planu imate kakvu svečanost jer će izvrsno nadopuniti elegantne kombinacije. 

 

O tenisicama koje nosi ljepotica sa špice mišljenje je podijeljeno: Kombinirala ih je s elegantnom haljinom

Modelu i bivšoj misici minijaturna haljina odlično pristaje: Nosi je s natikačama koje su već sezonama najpoželjnije

Dame od kojih možemo učiti o stilu: 'Mi smo supruge dviju legendi, a ovo su naši uobičajeni outfiti'

Atraktivne frendice sa špice pokazale su kako u svoje kombinacije uklopiti najveće trendove sezone

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".