Ako vam se sviđaju elegantne cipele koje trendseterice obožavaju, pronašli smo sličnu varijantu za 349,90 kn

Brend Mach & Mach jako je popularan među ljubiteljicama mode, a posebno se ističu salonke sa sjajnim detaljima
Vidi originalni članak

Brend Mach & Mach uživa veliku popularnost među ljubiteljicama mode. Posebno su popularne salonke sa sjajnim detaljima, a gruzijski su brend trendseterice zavoljele u rekordnom roku. Modeli svjetlucavog dizajna, s kristalima i kamenčićima kao stvoreni su za sezonu vjenčanja i prilike u kojima tražimo glamur i eleganciju. 

Ryan Kleman, buyer cipela i modnih dodataka iz Mode Operandi, za britanski je Vogue rekao kako je potražnja kupaca daleko premašila njihova očekivanja. 

– Naš je cilj postati jedan od najpopularnijih brendova na svijetu i učiniti da se još više žena osjeća jedinstveno noseći našu odjeću i cipele – rekli su iz Mach & Macha za britanski Vogue. Kako smo pisali i ranije, iza brenda stoje sestre Nina i Gvantsa Macharashvili, a osnovale su ga 2012. godine. Budući da su cijene cipela "paprene", mnogi high street brendovi inspirirali su se popularnim modelom. Prvo je to napravila Zara, a sad smo sličan model pronašli i u Bershki.

Za ružičasti model sa stranice Harvey Nichols treba izdvojiti 950 funti, odnosno oko 8300 kuna, dok je cijena Bershkinog modela 349,90 kn. Dolazi u dvije varijante, bijeloj i nježno ružičastoj, a baš kao i dizajnerski par, i ovaj je ukrašen sjajnim detaljima koji daju dozu elegancije i glamura.

 

Ružičasto od glave do pete razvedrilo bi i najtmurniji dan: Ovako elegantan outfit dugo nismo vidjeli na špici

Praktično, a baš chic: Od najjednostavnijih komada napravila je stajling koji ne prolazi nezamijećeno

Kombinacija plave i zelene pravi je "mamac" za poglede, a odlično pristaje uz omiljene ljetne klasike

'Ovo mi je omiljena suknja, sašila mi ju je mama. Moj je stil uglavnom retro vintage, a "najsportskije" što nosim po gradu su - starke!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".