Ako vam se sviđaju dvobojne Chanelove cipele, pronašli smo odličnu, ali znatno pristupačniju alternativu

Cipele su toliki hit da se mnogi high street brendovi njima inspiriraju, a odličan smo model pronašli u kolekciji brenda Uterqüe.
Vidi originalni članak

Ako neki model cipela ima kultno mjesto u svijetu mode, onda su to dvobojne Chanelove cipele, u kojoj god verziji dolazile. Najpopularniji su slingback modeli koje krasi jednostavan, ali elegantan remenčić, no tu su i balerinke, kao i potpuno zatvoreni modeli u špic.

Njih je još davne 1957. dizajnirala Gabrielle Coco Chanel, a ni više od 60 godina poslije, njihova se popularnost ne smanjuje. Baš suprotno, nalaze se na listi želja brojnih trendseterica, no njihova je cijena vrtoglava pa je za legendarne cipele potrebno izdvojiti nekoliko tisuća kuna, ovisno o modelu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, kombinaciju bež i crne boje dizajnerica je odabrala jer je smatrala da je nosiva tijekom cijelog dana, od jutra do večeri, a činjenica da su popularne i u 2021. godini, potvrđuje njezinu pretpostavku. Cipele su toliki hit da se mnogi high street brendovi njima inspiriraju, a odličan smo model pronašli u kolekciji brenda Uterqüe. Riječ je o Zarinom sestrinskom brendu koji je u kolekciji za jesen ponudio model koji neodoljivo podsjeća na onaj s luksuznim potpisom, no dolazi u nešto otkačenijoj verziji. 

Bež salonke imaju "prošivenu" blok potpeticu i kontrastni špic u crnoj boji, a zahvaljujući visini potpetice od 6 cm, idealne su za svaki dan jer ih možete nositi od jutra to večeri te istovremeno biti sigurni da će osvježiti i najjednostavniji stajling. Cipele su napravljene od kože, a jednako dobro izgledaju kad se nose s trapericama i košuljom ili basic majicom, s odijelom ili u kombinaciji s haljinom ili suknjom.

Njihova je cijena 950 kuna, što je višestruko jeftinije od dizajnerskog modela. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".