Ako tražite torbu koju ćete nositi godinama, a neće izaći iz trenda, inspirirajte se ljepoticom sa špice

Torba s potpisom luksuznog brenda Louis Vuitton je klasik koji baš nikad ne izlazi iz mode.
Vidi originalni članak

Kad nemamo inspiracije, uvijek volimo vidjeti što se nosi na zagrebačkoj špici gdje brojne fashionstice nose najnovije trendove, ali i vječne klasike. Jedan takav isfurala je i ljepotica koju je naš fotograf ulovio na Cvjetnom trgu.

Ona je kaput boje devine dlake s detaljima od krzna kombinirala sa skinny trapericama i popularnim bucama, a look je zaokružila torbom koja ima kultni status. Riječ je o modelu s Louis Vuitton potpisom koja je stvarno pravi klasik u modnom svijetu, a njezin je monogram jedan od onih "uzoraka" koji baš nikad neće izaći iz mode. 

Model sličan njezinome pronašli smo na web stranici brenda Louis Vuitton. Riječ je o modelu Cluny MM na preklop koji dolazi s dvojbojnom ručkom.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".