Ako su vam traperice postale uske ili preširoke, nemojte ih bacati - imamo rješenje!

Bilo da su vam traperice prevelike ili su se malo stisnule (same od sebe, naravno!!), postoje načini na koji to možete riješiti
Vidi originalni članak

Nekada se traperice znaju toliko raširiti da stvarno budu baš prevelike, posebno ako ste ih već kupili malo velike, primjerice jedan konfekcijski broj. Nemojte od njih odustati, već ih operite na najvišoj temperaturi u perilici rublja. Ova metoda najbolje funkcionira na trapericama koje su što bliže 100-postotnom pamuku. Nemojte koristiti omekšivač za rublje. 

Osim toga, ako imate sušilicu rublja, osušite ih na najvišoj temperaturi. Sva ta toplina će stisnuti vlakna u traperu, a vama će stajati kao salivene. Ako su vam oko struka malo široke, ušijte gumu cijelom duljinom. 

Ako su traperice preuske

Pošpricajte ih toplom vodom i rastežite rukama. Nakon toga ih polegnite na pod i stanite nogama na nogavice. Rukama ih još dodatno rastegnite dok su mokre. Još jedan stari trik je da obučete traperice i u njima sjedne u toplu kupku. Možda zvuči malo čudno, ali stvarno djeluje! Nemojte da voda bude pretopla. Osušite ih na zraku, a ne u sušilici.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".