Ako se zimi ne želite odreći lepršavih haljina, kombinirajte je kao što to radi Elena - za čistu peticu!

Lepršava, vesela i nosiva u raznim prilikama, ovakva je haljina pravi modni ulov!
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama za oko nam je zapeo stil Elene Dizdar koja je bila zvijezda, ne samo naše street style rubrike, nego i jednog od editorijala za Diva Style magazin. Elena super stil ima u malom prstu, a svojim kombinacijama pokazuje da je prava majstorica u kombiniranju komada koje bi mnogi proglasili "nespojivima".

I sama je svjesna toga pa je ranije za Divu rekla kako često spaja stvari koje na prvu ne idu skupa, a u gradu je prošle zime pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji u jednom stajlingu kojim se rado inspiriramo.

Želite li u zimskim danima nositi lepršave, cvjetne haljine, one koje prizivaju toplije dane, a nemate ideje kako ih kombinirati, modnu ideju možete prepisati od stajliš Elene. 

– S obzirom na to da je vrijeme tmurno, u inat sam odjednula veselu haljinu koju mi je darovala prijateljica dizajnerica Vjera Viličnik. Volim kombinirati stilove, zato sam preko nje odjenula sportsku jaknu – ispričala je tada modno osviještena Elena čija kombinacija u centru grada nije prošla nezamijećeno. Efektnom haljinom ružičaste boje i cvjetnog uzorka bila je pravo osvježenje u moru zagasitih, zimskih tonova.

I dok je haljina lepršava i ima romantičan prizvuk, ostatak kombinacije priča sasvim drugu priču. Tako su čizme prava suprotnost jer je Elena odabrala glomazan model koji je hit već nekoliko sezona, a popularizirali su ih brendovi poput Prade i Bottege Venete. Nemaju samo čizme trendi predznak, nego i puf-jakna koja je i ove zime broj jedan među ljubiteljicama mode. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".