Ako pitate ovaj skladan par, nije prerano za kratke hlače i gole noge!

Izgledaju kao da su sišli s naslovnice nekog cool modnog magazina
Vidi originalni članak

Čim izađe prvo sunce postoje ti ljudi koji ne oklijevaju ni sekunde. Odmah uskaču u proljetno-ljetne komade koji otkrivaju noge! Nama se njihove kombinacije toliko sviđaju. Baš su chic. Lijepa brineta nosi jednostavnu prugastu haljinu uz klasične gležnjače koje se mogu kombinirati sa svime i nositi cijelo proljeće. Dugački sako na početku proljeća služi kao jaknica, a jedan je od najtrendi komada sezone. 

Njen partner isfurao je komad koji ne voli baš svaki muškarac - mokasinke! Uvijek se vodi modna rasprava, nose li se na bosu nogu ili pak ne. U jednostavnim je kratkim hlačama i jednobojnoj košulji, a on i njegova pratnja baš su nam zapeli za oko!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".