Ako ovih dana želite ležernost, prepišite njezinu ideju: 'Volim sve što je upečatljivo i što razbije neku klasičnu kombinaciju'

Odjevnom kombinacijom dominirala je smeđa boja, a efektan color-block postigla je izborom cipela leopard uzorka
Vidi originalni članak

Volite li ležernost u odijevanju, inspiraciju za stajling sigurno ćete pronaći u izdanju koje je centrom grada prošetala Mateja Jozeljić, a zabilježio fotograf Goran Čižmešija. U proljetnom izdanju kombinirala je casual modne klasike u neutralnim tonovima s detaljem životinjskog uzorka.

- Ovu ležernu, neformalnu kombinaciju sam odabrala jer danas nemam nikakvih službenih sastanaka. Obožavam zemljane boje i sve životinjske uzorke koje nosim i na odjeći. Volim sve što je upečatljivo i što razbije neku klasičnu kombinaciju - ispričala je za Divu simpatična voditeljica PR-a jedne političke stranke.

Njezin modni izbor pun je modnih klasika koji nikada ne izlaze iz mode, a kombinacije svjetlih, neutralnih boja odlično joj stoji i dokazuje da ovakvi outfiti ne moraju biti monotoni. Nama se posebno svidjela kombinacija kratke majice i poslovnih hlača koji ne bi svatko isfurao, ali vrlo su jednostavni za uparivanje zbog sličnih boja.

Za oko su nam zapele i efektne cipele leopard uzorka koje su dodale dozu elegancije i napravil odličan color-block cijeloj kombinaciji.

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Čak i ako niste fan cvjetnih mirisa, među ovim parfemima biste mogli pronaći svog favorita
10 pristupačnih hidratantnih krema protiv starenja koje pružaju izvrsne rezultate
MSCHF izdao torbicu mikroskopske veličine: Velika je kao zrnce prašine, a prodaje se kao kolekcionarski komad

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".