Ako ove jeseni kupujete samo jedne cipele, neka to budu ove gležnjače!

Ovaj model iz nove kolekcije jedino je što nam treba u ormaru za nadolazeću jesen
Vidi originalni članak

Znamo kako je sredina ljeta i kako još dugo neće biti vrijeme za čizme i gležnjače, no teško je ne zaviriti i ne maštati o novom paru u ormaru, osobito kad izgledaju ovako dobro poput ovih iz Zare.

Riječ je o polučizmicama s potpeticom koje su ukrašene cvijećem. Napravljene su od kože te imaju petu visine 10 cm. Ipak, ono što je najposebnije na njima definitivno je trodimenzionalno cvijeće jer je ono, od klasičnih i pomalo dosadnjikavih čizama, napravilo pravi statement model. 

Već se zamišljamo kako ih nosimo na hlače strogog kroja, ali i na neke romantične haljinice uz kožnu jaknu. Ako ste odlučile dodati ih u svoju kolekciju, za njih je potrebno izdvojiti 699 kuna. Evo ih i iz drugog kuta. Savršene, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".