Ako ove jeseni i zime odaberete jednog od ovih klasičnih kaputa, nećete pogriješiti

S ovim klasičnim kaputima, bit ćete spremni za sve jesenske i zimske izazove te istovremeno izgledati chic i stajliš.
Vidi originalni članak

Možete pažljivo planirati svoju odjeću, ali znamo da je u hladnim mjesecima kaput najtraženiji predmet u vašoj garderobi. To je ultimativni slojeviti komad, ono što definira vašu estetiku uličnog stila i, što je najvažnije, predmet koji mora postići savršenu ravnotežu mode i funkcije.

Za minimaliste, fokus je na pronalaženju jednostavne, nenametljive siluete koja savršeno pristaje vašoj odjeći. Srećom, kada su u pitanju stilovi kaputa, klasika vlada iz godine u godinu, a ove sezone nije ništa drugačije. Svestran i chic bez napora, bezvremenski kaput boje deve, crni ili na dvostruko kopčanje savršeno upotpunjuje svaki look. Dodavanje dugog crnog kaputa jednostavnoj kombinaciji traperica i džempera elegantno spaja sve zajedno, a taj isti kaput jednako dobro pristaje uz večernju haljinu i outfit s štiklama.

Dobra vijest je da klasični kaput ne mora biti skup. Glavne high street modne kuće kao što su Mango i H&M shvatile su važnost jednostavnog kaputa i imaju neke zaista impresivne opcije ove sezone. Uz to, bezvremenost ovih kaputa više nego opravdava odabir investicijskog komada koji se izdiže iznad sezonskih trendova i koji će biti vaš omiljeni izbor u godinama koje dolaze. Bez obzira na trendove, ovo su najbolji kaputi koje možete dodati svom ormaru.

Jednostavan crni kaput
Crni kaput može se koristiti za stvaranje monokromatskog izgleda ili za kontrast u boji. To je koji nikada ne izlazi iz mode. Ovaj elegantni kaput je idealan za svečane prigode, ali također se odlično uklapa uz casual kombinacije. Crni kaput je must-have u svakoj garderobi. Bez obzira na kroj, crni kaput će uvijek dodati sofisticirani dodir vašem izgledu.

Kaput boje deve
Kaput boje deve postaje sve popularniji izbor među modnim entuzijastima. Ova nijansa je topla, neutralna, i vrlo elegantna, što ga čini idealnim za zimsku sezonu. Boja deve je klasična neutralna nijansa koja se lako kombinira s raznim drugim bojama. Možete je nositi uz crnu, bijelu, sivu, smeđu ili čak jarko obojene komade odjeće.

Crveni kaput
Crveni kaput je modni izbor koji nikada ne izlazi iz stila. Ova vibrantna boja ima sposobnost da odmah privuče pažnju, dajući vam samopouzdanje i izazivajući pozitivne reakcije. Crveni kaput je klasičan komad odjeće, ali i s twistom. To je način da se poigrate s tradicijom i dodate moderni dodir svom izgledu. Crvena boja se lako kombinira s mnogim drugim bojama. Crveni kaput može se nositi uz crnu, bijelu, sivu, plavu, smeđu, ili čak narančastu, ovisno o vašem osobnom ukusu.

Tamnoplavi kaput
Tamnoplavi kaput je klasičan komad odjeće koji nudi mnoge prednosti u jesenskim i zimskim mjesecima. Ova boja donosi eleganciju, a kaput je savršen za različite prilike i stilove. Tamnoplavi kaput je sinonim za eleganciju. Ova boja je diskretna, ali istovremeno izražava sofisticiranost i klasičan stil. Odgovara poslovnim sastancima, večernjim izlascima i svakodnevnim situacijama. Ako preferirate minimalistički stil, tamnoplavi kaput savršen je izbor. Ova boja daje čist i suptilan izgled bez suvišnih detalja.

Cipele o kojima se godinama vodi rasprava sada su najpopularnije i najtraženije na svijetu
Victoria i David Beckham omiljeni su celebrity par; prisjetili smo se kako su se mijenjali tijekom godina
Nosi haljinu za koju kažu da laska svakoj figuri: 'Moj je stil elegantan, kad se sređujem, uvijek biram haljine!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".